En idé jag gått och burit på en längre tid ”Varför inte sadla om och bli kock?” börjar äntligen ta form.
Så här i väntan på ansökningshandlingar eventuella tester och så vidare, har jag bestämt mig för att öppna upp köket därhemma för vänner, bekanta och fullständigt främmande människor. En restaurang i mitt vardagsrum helt enkelt.
Jag kommer att dela med mig av allehanda tankar i ämnet. Fortsättningsvis kommer jag att blogga om mat, menyplanering, råvaror, drinkval samt att emellanåt utmana en eller annan kock. URL:
http://www.takemanhattan.se Atom/RSS:
Atom/RSS Bloggen startade:
januari, 2011 Ort:
Södermalm Proffs/privat:
Privat
"Efter en lyckad inledning här i Grythyttan med god mat och goda vänner bestämde vi oss för att göra nåt annorlunda till nästa gång. Det datum vi planerat för nästa sittning inföll denna gång med firandet av St Patricks day, så det var en självklarhet ..."
"Nu har vi gjort det. First we take Manhattan har flyttat till Grythyttan. Och som vi gjorde det. Och hur vi hade det. Och nu sitter vi här, med var sin pilsner i köket och går igenom kvällen. Det här konceptet fungerade här också. Jäklar vad kul det ..."
"Att förflytta First we take Manhattan till Grythyttan var ett mycket större problem än vi först trott. Jag känner mig allt mer lik Farbror Melker när han yttrade: Denna dagen ett liv. Så har jag känt en vecka snart och det beror väldigt lite på mig ..."